Welkom op het Extranet

van Ethias.

Extranet is een gratis, sterk beveiligde service waarmee u uw verzekeringen online kan beheren.

U kunt informatie over uw contracten, schadegevallen bekijken en bewerken en zelfs uw evenementen online verzekeren.

Op extranet kan men ook informatie en documentatie verkrijgen over, bijvoorbeeld, juridische gegevens of advies krijgen over preventie en veiligheid op het werk.

Voor meer informatie of om zich in te schrijven, contacteer ons via de onderstaande knop !

Profiel van uw ongevallen

Goed nieuws, een nieuw systeem om uw arbeidsongevallen te rapporteren werd ontwikkeld en u kan deze terugvinden op het Extranet onder de rubriek “preventie” en draagt de naam “Profiel van uw ongevallen”.

De verslagen worden in tien verschillende versies uitgewerkt. Hun canvas werd vooraf bepaald maar u heeft de mogelijkheid uw database te bepalen door één of meerdere filters te selecteren: de betrokken verzekeringspolissen, het (de) betrokken departement(en), het type schadegeval (Arbeidsongeval en/of Wegwerkongeval), de observatieperiode evenals de tijdseenheid die gekozen werd voor de ventilatie van de gegevens.

Opdat uw verslagen 2, 3 en 4 coherent zouden zijn, herinneren wij u eraan dat het noodzakelijk is dat u zelf de gegevens van bepaalde schadegevallen moet invullen. Het betreft jullie “eigen codes” evenals de code “omstandigheden” die sinds 1 jaar ter uwer beschikking werd gesteld en sinds oktober 2014 een verplicht veld geworden is. Indien nodig kunnen deze codes a posteriori ingevuld of ge-update worden in het formulier “preventie”. Dit formulier is terug te vinden op uw Extranet via:

Raadpleging schadegevallen (kies dan het aan te vullen schadegeval) -> Formulieren -> Preventie.