Welkom op het Extranet

van Ethias.

Extranet is een gratis, sterk beveiligde service waarmee u uw verzekeringen online kan beheren.

U kunt informatie over uw contracten, schadegevallen bekijken en bewerken en zelfs uw evenementen online verzekeren.

Op extranet kan men ook informatie en documentatie verkrijgen over, bijvoorbeeld, juridische gegevens of advies krijgen over preventie en veiligheid op het werk.

Voor meer informatie of om zich in te schrijven, contacteer ons via de onderstaande knop !

AssurKINE: Nieuw derdebetalersysteem voor kinesitherapieverzorging bij arbeidsongeval

Hoe werkt AssurKINE eigenlijk?

1. Zodra Ethias de ongevalsaangifte heeft ontvangen, krijgt het slachtoffer een bevestiging dat zijn dossier ten laste wordt genomen. Opgelet! Wanneer de werkgever ervoor gekozen heeft om Ethias geen ontvangstbevestiging te laten versturen naar het personeel, dan is het de werkgever zelf die het akkoord zal ontvangen. De werkgever zal op zijn beurt die bevestiging moeten overmaken aan het slachtoffer van het arbeidsongeval.
2. Tijdens de kinesitherapiebehandeling brengt het slachtoffer zijn kinesitherapeut op de hoogte dat Ethias zorgt voor een derdebetalersregeling.
3. Ethias ontvangt vervolgens de gegevens via elektronische weg en kan de kinesitherapeut rechtstreeks terugbetalen.


AssurKINE is een initiatief van AssurCard en KineQuick, een van de grootste leveranciers in ons land van administratiesoftware voor kinesitherapeuten. 

AssurKINE staat garant voor een partnership tussen de verzekeraars en de verenigingen voor kinesitherapeuten om het leven van het slachtoffer en zijn werkgever te vergemakkelijken! 

Ethias is de eerste verzekeraar die haar klanten deze dienstverlening aanbiedt.